Upplev det genuina Öland på alvar

Upplev det genuina Öland på alvar

Vandrings-
erbjudande
2 dagar
med boende
och mat

Vi som bor på och älskar Öland, säger att allt går att uppleva här. Det kanske är en liten överdrift, men är du intresserad av naturupplevelser, museer, idrott/sport, avkoppling, bad, god mat, trevliga caféer eller Ölands många konstutställningar, som bland andra Karlheinz – då lovar vi att du kommer få en mängd trevliga upplevelser!

Granne med Hotell Magasin1 ligger cykeluthyrning, bibliotek och bussterminal. På torget, ett stenkast från hotellet, ligger Café Ölands Söderbönor som har öppet året om, samt flera restauranger och pizzerior.

Vill du spela tennis kan du boka tennisbanan i Mörbylånga och vill du träna på gymmet eller är inresserad av andra upplevelser och aktiviteter går det bra att kontakta oss.

Säsongen på södra Öland börjar egentligen vid Påsk – då kommer vårfåglarna tillbaka och Öland börjar spira. Sedan fortsätter säsongen och går mot sitt avslut vid Skördefesten och fåglarna drar söderut.

På Magasin1 har vi öppet året runt och gästerna kan uppleva ett annat, spännande Öland. Våra gäster kan året runt koppla av i vår spa- och relaxavdelning samt njuta av god mat i restaurangen. Restaurangen har öppet de flesta kvällar för hotellgäster även när det inte är högsäsong. 

Hitta till oss

Järnvägsgatan 1, Hamnen i Mörbylånga.
Tel: 0485-408 10

Bra att veta

Entré: Till din hotellvistelse kan du i mån av plats boka relax/spa för 250 kr. Då ingår två timmars avkoppling i våra relaxytor med bastu och spabad utomhus, samt lån av handduk, badrock och tofflor.

Öppettiderna för relax/spa är mellan kl 14-20.

Åldergränsen för relax/spa är 14 år

Mat/Dryck: I vår spabar går det att beställa dryck och lättare tilltugg. 
Medhavd mat och dryck är inte tillåten.

Datum för relaxpaket med övernattning

Februari, mars och april går det att vissa helger* boka relax/spapaket hos oss. Därefter öppnar vi upp för fler bokningsbara dagar. Checka in och njut av ett dygn utan stress och måsten.

* Bokningsbara datum för relax/spapaket på Magasin1: 3, 4, 23, 24, 25 februari 3, 4, 17, 18, 30, 31 mars, 1, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15 27, 28, 29 april. 

Från maj varje helg, torsdag – söndag
Väljer ni vårt relax/spapaket ingår en natt i något av våra härliga rum med frukost och en trerättersmiddag där kocken väljer sina favoriträtter tillagad av lokala råvaror. I paketet ingår tillgång till vår relaxavdelning med bastu och spabad utomhus, lån av handduk, badrock och tofflor. 

Datum för söndagslyx: 5, 19, 26 februari, 5, 12, 19, 26 mars, 2, 16 april. 
Datum för vardagsmys med relax: Tisdagar; 14 februari, 28 mars. Onsdagar; 1, 15, 22, februari, 1, 8, 15, 22, 29 mars

Påsk på Magasin1

 Påsktuppen och vi är laddade!               Snart påsk!

Vi har öppet:
Skärtorsdag kl. 16-21
Långfredag, Påskafton och Påskdagen kl. 12-21

Påskbrunch – Långfredag, Påskafton och Påskdagen 12-15.30 – övriga tider 3-rätters Påskmiddag och lite på à la carte.

Pris för brunch 295 kr/person,
              barn/ungdomar >12 år 150 kr.

Påskmiddag ( 3-rätters) 395 kr/pers.

Boka dina platser genom att mejla oss info@hotellmagasin1.se, vilken dag och tid ni vill komma och hur många ni blir eller ring
0485-40810.🐥

/ Felix och Jonas

Bra att veta

Här hittar du några ”bra att veta”-punkter inför ditt besök hos oss på hotell Magasin1. Vi ser fram emot att träffas! 

Avbokning – Har du bokat direkt hos oss kan du alltid avboka ditt rum avgiftsfritt fram till 24 timmar innan ankomst, kontakta oss. Har du bokat via booking eller hotels.com ber vi dig kontakta dem vid avbokning.

När kan jag checka in? Det går bra att checka in från klockan 14.00.

När måste jag checka ut? Man kan checka ut fram till klockan 11.00.

Var parkerar jag? Det är fri parkering längs med Mörbylångas gator. Se bara till att följa de allmänna reglerna för parkering. Antalet kommunala parkeringsplatser kring hotellet är många, så det brukar aldrig vara några problem att finna en lämplig parkeringsplats.

Kan jag ladda min bil? På torget i Mörbylånga finns laddplatser för elbilar. 

Finns det ett gym på hotellet? Nej, men det är gångavstånd till Malkars gym, på torget i Mörbylånga. Du kan lösa träningskort hos oss i hotell-receptionen på Magasin1.

Finns det relax-/spa-avdelning på hotellet? Ja, i mån av plats kan du till din hotellvistelse boka relax/spa för 250 kr. Då ingår två timmars avkoppling i våra relaxytor med bastu och spabad utomhus, samt lån av handduk, badrock och tofflor.

Finns det WIFI? Ja, vi erbjuder gratis WiFi.

Får jag ta med hund till hotellet? Era fyrbenta vänner är välkomna till oss, både i restaurangen som på några av rummen där husdjur är tillåtna. Vi tar ut en mindre avgift och önskar att hunden ej lämnas ensam på hotellrummet en längre tid. Kontakta oss före bokning.

Finns det badplats nära hotellet? Om du vill kan du börja dagen med ett morgondopp på någon av de tre badplatserna som finns i Mörbylånga (200 – 700 m från hotellet).